Weekend Media Festival održava se od 22. do 25. rujna. Bernaysovci, vidimo se u Rovinju!

Weekend Media Festival održava se od 22. do 25. rujna. Bernaysovci, vidimo se u Rovinju!

19.9.2022

Dobra zabava, networking, druženje i paneli kao nepresušan izvor inspiracije, u središtu su vizije dobrog Weekenda15 i baš zato, Bernaysovci dobrodošli u Rovinj!

15. Weekend media festival (#Weekend15), najveći regionalni medijski festival, okupit će više od stotinu govornika i predavača na nekoliko desetaka predavanja i panela, najavili su organizatori koji na tom događaju očekuju između četiri i pet tisuća posjetitelja.

Ove godine očekuju se posjetitelji iz različitih industrija i područja, svježa doza najnovijih trendova iz brojnih industrija, govornici svjetskoga glasa, zanimljive rasprave i kontroverzne teme, paneli koji nadilaze sva očekivanja, networking i upoznavanje potencijalnih poslovnih partnera te uzbudljiv glazbeni program koji uključuje nastup trenutno najveće regionalne zvijezde Konstrakte & Zemlja Gruva.

Bernaysovce će na festivalu predstavljati dekan, doc. dr. sc. Damir Jugo koji će gostovati na panel raspravi na temu Can innovation be learned? od 15.00 do 16.00 sati u dvorani Working Weekend Stage.

„Cilj festivala je pokriti što šire područje - od marketinga, novinarstva i PR-a preko kreative, sporta do ekonomije, biznisa, automobilske i IT industrije, a i ove će godine okupiti vodeće medijske, marketinške i komunikacijske stručnjake“, rekao je direktor festivala Tomo Ricov.

„Weekend Media Festival već 15 godina kontinuirano radi na kreiranju trendova u medijskoj, komunikacijskoj i kreativnoj industriji. Nastojimo pratiti želje i potrebe tržišta, ali i usmjeravati trendove. Pritom je Rovinj kao jedna od naših najizvrsnijih destinacija sjajan magnet za naše goste. Ove godine bi mogli srušiti i rekord po broju posjetitelja. Jasno, sve to ne bi bilo moguće bez glavnog pokrovitelja Adris grupe“, navodi prof. dr. sc. Božo Skoko iz Millenium promocije, agencije partnera organizacije Festivala.

Festival će u petak otvoriti izraelski publicist, novinar i stručnjak za pitanja međunarodne sigurnosti Yossi Melman, a Weekend Media Festival ugostit će i Jelenu Đoković, suosnivačicu i globalnu direktoricu Novak Đoković Fondacije koja će govoriti o medijima i humanitarnom radu.

Organizatori napominju da je kroz 15 godina održavanja, Weekend media festival izrastao u najveću regionalnu komunikacijsku konferenciju koji okuplja posjetitelje iz cijele regije, a ponajviše iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

Najnoviji trendovi industrije, genijalni paneli i networking potkrijepljeno vrhunskom glazbom, gastro ponudom Istre i kulisom čarobnog Rovinja – može li bolje?

Vidimo se na Weekendu! #SAMODOĐI

Program #Weekend15

Datoteke
za preuzimanje

No items found.
Klikom na “Prihvati sve kolačiće” pristajete na pohranjivanje kolačića na vaš uređaj radi poboljšanja navigacije web-mjesta, analize korištenja web-mjesta i pomoći u našim marketinškim naporima. Pogledajte našu  Politiku privatnosti za više informacija.