Za učinkovitu komunikaciju potrebna je kreativnost!

Za učinkovitu komunikaciju potrebna je kreativnost!

2.5.2023

Bernaysova profesorica i v.d. Pročelnice Odjela za turizam te Bernaysova studentica na simpoziju kreativne industrije

Na ovogodišnjoj Kreativnoj riznici, simpoziju usmjerenom na povezivanje i osnaživanje kreativne industrije, okupljajući njezinih 12 sektora, svojim su glasom iz struke pridonijele i Bernaysova pročelnica Odjela za turizam te studentica diplomskog studija Upravljanje u odnosima s javnošću Nina Fakin.

Prof. Lekić je sa svojim motivacijskim govorom u dijelu Brokeri nadahnuća govorila o važnosti ritma života i povezanosti s prirodom, ali i hvatanju novih ritmova koji nas prate prilikom turističkih putovanja. Njezin govor „Putuj, pleši, uhvati ritam“ nikoga nije ostavio ravnodušnim a na samom kraju i posjetitelji su zapjevali s Profesoricom. U panel-raspravi „U glavnoj ulozi: Zapozorje“, Nina Fakin iznijela je svoje viđenje zapozorja iz aspekta komunikacijskog stručnjaka. „To je posao koji ne radiš nego živiš, svjestan si svog zapozorja te ga doživljavaš kao svoj prirodni habitus. A najvidljiviji je kad posao nije dobro odrađen!“, rekla je Nina.

Kroz devet godina održavanja, Kreativna riznica okupila je preko 20 000 posjetitelja koje privlači kreativnim predavanjima s aktualnim temama, kulturnim nastupima, okruglim stolovima, radionicama te mnogim drugim interaktivnim sadržajima. Veleučilište Bernays ove je godine događaj podržalo i kao suorganizator, s posebnim naglaskom na dodanu vrijednost ovakvih suradnji. Podrška je to stalnoj komunikaciji s industrijama čija znanja i iskustva zaslužuju prostor u kurikulumima, i za čije se potrebe, među ostalim, obrazuju mladi stručnjaci na studijskim programima Bernaysa.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.
Klikom na “Prihvati sve kolačiće” pristajete na pohranjivanje kolačića na vaš uređaj radi poboljšanja navigacije web-mjesta, analize korištenja web-mjesta i pomoći u našim marketinškim naporima. Pogledajte našu  Politiku privatnosti za više informacija.