Za učinkovitu komunikaciju potrebna je kreativnost!

Za učinkovitu komunikaciju potrebna je kreativnost!

2.5.2023

Bernaysova profesorica i v.d. Pročelnice Odjela za turizam te Bernaysova studentica na simpoziju kreativne industrije

Na ovogodišnjoj Kreativnoj riznici, simpoziju usmjerenom na povezivanje i osnaživanje kreativne industrije, okupljajući njezinih 12 sektora, svojim su glasom iz struke pridonijele i Bernaysova pročelnica Odjela za turizam te studentica diplomskog studija Upravljanje u odnosima s javnošću Nina Fakin.

Prof. Lekić je sa svojim motivacijskim govorom u dijelu Brokeri nadahnuća govorila o važnosti ritma života i povezanosti s prirodom, ali i hvatanju novih ritmova koji nas prate prilikom turističkih putovanja. Njezin govor „Putuj, pleši, uhvati ritam“ nikoga nije ostavio ravnodušnim a na samom kraju i posjetitelji su zapjevali s Profesoricom. U panel-raspravi „U glavnoj ulozi: Zapozorje“, Nina Fakin iznijela je svoje viđenje zapozorja iz aspekta komunikacijskog stručnjaka. „To je posao koji ne radiš nego živiš, svjestan si svog zapozorja te ga doživljavaš kao svoj prirodni habitus. A najvidljiviji je kad posao nije dobro odrađen!“, rekla je Nina.

Kroz devet godina održavanja, Kreativna riznica okupila je preko 20 000 posjetitelja koje privlači kreativnim predavanjima s aktualnim temama, kulturnim nastupima, okruglim stolovima, radionicama te mnogim drugim interaktivnim sadržajima. Veleučilište Bernays ove je godine događaj podržalo i kao suorganizator, s posebnim naglaskom na dodanu vrijednost ovakvih suradnji. Podrška je to stalnoj komunikaciji s industrijama čija znanja i iskustva zaslužuju prostor u kurikulumima, i za čije se potrebe, među ostalim, obrazuju mladi stručnjaci na studijskim programima Bernaysa.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.
kontakti