Završen program za polaznike 2. generacije Političke akademije

Završen program za polaznike 2. generacije Političke akademije

12.2.2023

Trogrlić i Macan održali posljednji modul i otkrili polaznicima sve o političkim kampanjama

U subotu, 11. veljače 2023. održan je 10. modul Političke akademije Menadžment političkih kampanja kojem je cilj bio upoznati polaznike programa s izazovima strateškog i operativnog upravljanja političkim kampanjama. Predavači na desetom modulu Jerko Trogrlić i Krešimir Macan, istaknuti su komunikacijski stručnjaci s bogatim iskustvom u pripremi i provedbi političkih kampanja na svim razinama u Hrvatskoj i regiji, svoja iskustva kroz brojne primjere i anegdote podijelili su s polaznicima Političke akademije.

Jerko Trogrlić direktor je agencije za odnose s javnošću Vajt i komunikacijski stručnjak s dugogodišnjim iskustvom. Specijalizirao se za politički marketing i iza sebe ima niz političkih kampanja na različitim izborima te projekata za različite kompanije, institucije i organizacije.

Krešimir Macan vlasnik je agencije za odnose s javnošću Manjgura i komunikacijski stručnjak, koji je tijekom svoje karijere obnašao različite dužnosti, među kojima i dužnost posebnog savjetnika predsjednika Vlade Republike Hrvatske za strateško komuniciranje. Specijalizirao se za politički marketing i krizno komuniciranje.

Održavanjem 10-tog modula završen je program za 2. generaciju polaznika Političke akademije. Čestitamo polaznicima na uspješnom završetku programa i vidimo se uskoro na svečanoj dodjeli certifikata.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.
kontakti