FAQ

FAQ

FREQUENTLY
ASKED
QUESTIONS

Što znači da se Bernays spaja s Algebrom?

Spajanjem Sveučilišta Algebra i Veleučilišta Edward Bernays od iduće akademske nastaje novo visoko učilište koje će nositi naziv Sveučilište Algebra Bernays. Udruživanjem dvaju najjačih obrazovnih brendova u području privatnog visokog obrazovanja u Hrvatskoj kao budući Bernaysovi studenti studirat ćete na uvjerljivo najvećem privatnom sveučilištu u Hrvatskoj koje brojem studenata nadmašuje i značajan dio javnih sveučilišta.

VAŽNO: Bernays i Algebra će još ove jeseni zasebno upisivati svoje studente na studijske programe koji su u ponudi na postani-student.hr. Tek od ak. god. 2025./26. počet će zajednički upisivati sve studente kao Sveučilište Algebra Bernays.

Što spajanje znači za one koji se ove godine prvi puta upisuju na Bernays?

Proces spajanja ne ometa upisni postupak. Na Bernaysove studije koji vas interesiraju prijavljujete se potpuno jednako kao i do sada – putem platforme Postani student (postani-student.hr). Ako ste zainteresirani za Bernaysove studije – njih birate na postani-student.hr. Ako ste već prijavljeni na postani-student.hr, sve u tehničkom smislu ostaje kao i do sada. Ako želite rezervirati razgovor i dobiti više informacija o upisu na Bernays pošaljite mail na: tomislavka.ivanda@bernays.hr ili nazovi na broj mobitela 091 4669 646 ili telefona:  01 400 8173.
Želite osobno razgovarati s nama? Slobodno se najavite na gore navedene kontakte i dođi na Bernays u Ulicu grada Vukovara 23 (2. kat) u dogovoreno vrijeme.

Prijavljen/a sam na platformu Postani student (postani-student.hr), moram li nešto mijenjati u prijavi i vrijedi li ona sada kada se Bernays spaja s Algebrom?

Ne trebate ništa mijenjati na postani-student.hr. Vaša prijava za odabrani studij je evidentirana u sustavu i to na odabrani Bernaysov studij, čime ostvarujete mogućnost upisa na odabrani studijski program.

Koji studij biram na postani-student.hr, ako do sada nisam napravio/la izbor, a želim studirati na Bernaysu?

Izabirete onaj studij na čijim studijskim programima želite studirati. Ako je Vaš izbor Bernays, onda na postani-student.hr normalno izabirete Bernays kao opciju.
Bernays i Algebra će još ove jeseni zasebno upisivati svoje studente na studijske programe koji su u ponudi na postani-student.hr. Tek od ak. god. 2025./26. počet će zajednički upisivati sve studente kao Sveučilište Algebra Bernays.

Gdje ću studirati ako ove godine upišem Bernays?

Svi studenti u akademskoj godini 2024./2025. koji upišu Bernays studirat će na Sveučilištu Algebra Bernays, na onim stručnim prijediplomskim studijima koje su prijavili na postani-student.hr, odnosno na onim stručnim diplomskim studijima koje odluče upisati. 
NAPOMENA: Iznimka su studenti koji se prijave za upis u prvu godinu Bernaysovog prijediplomskog studija Poslovno upravljanje jer će njima biti ponuđena opcija da se prebace na sveučilišni prijediplomski studij Poslovna ekonomija i digitalno poslovanje (vidi pitanje i odgovor br. 6). 

Ako vas zanima mjesto studiranja, buduće Sveučilište Algebra Bernays, vaše novo mjesto studiranja, djelovat će u modernom sveučilišnom kampusu u Gradišćanskoj ulici 24 gdje će preseliti dosadašnji Bernaysovi studijski programi, studenti, nastavnici i djelatnici. Bernays od 30. rujna sa svim svojim službama seli iz trenutnog prostora u Ulici grada Vukovara 23 u još modernije prostorije na spomenutoj adresi gdje je smješten trenutni Algebrin kampus, bez dileme jedan od najmodernije opremljenih sveučilišnih kampusa u Hrvatskoj i šire. Novi kampus prostire se na gotovo 12.500 četvornih metara te sadrži 35 predavaonica, Chill cantinu koja nudi ugodan ambijent i uživanje u ukusnim obrocima, Podcast Room namijenjen razvoju produkcijskih i postprodukcijskih vještina studenata i brojne druge pogodnosti za studente (ako želite zaviriti u kampus, možete to za sada napraviti OVDJE).

Kompletna nastava od akademske godine 2024./2025. za SVE studijske godine održavat će se u kampusu u Gradišćanskoj ulici 24.

Upisuje li Bernays u ak. god. 2024./2025. studente na prijediplomski studij Komunikacijski menadžment?

Da. Ako ste se za upis na prijediplomski studij Komunikacijski menadžment prijavili putem postani-student.hr, za vas nema promjene u upisnom postupku. S obzirom na to da će se ovaj program redovno izvoditi u sklopu Sveučilišta Algebra Bernays, cijeli upisni postupak i sve ostalo vezno uz Vaše studiranje na ovom studijskom programu ostaje isto. Sveučilište Algebra Bernays od jeseni će imati novi Sveučilišni odjel za komunikacije u sklopu kojeg će se izvoditi postojeći stručni prijediplomski i diplomski Bernaysovi studijski programi u području komunikacija. Ako ste zainteresirani za upis, a niste se još prijavili putem postani-student.hr pošalji mail na: tomislavka.ivanda@bernays.hr ili nazovi na broj mobitela 091 4669 646 ili telefona:  01 400 8173.

Upisuje li Bernays u ak. god. 2024./2025. studente na prijediplomski studij Poslovno upravljanje?

Ne, ali imamo izvrsno rješenje za vas. Ako ste se putem postani-student.hr prijavili za upis na Bernaysov STRUČNI prijediplomski studij Poslovno upravljanje bit će Vam ponuđeno da Vaš odabir prebacite na SVEUČILIŠNI prijediplomski studij Poslovna ekonomija i digitalno poslovanje koji će se izvoditi u sklopu Sveučilišnog odjela za ekonomiju Sveučilišta Algebra Bernays. Time biste po završetku studija stekli akademski naziv sveučilišni prvostupnik/prvostupnica (baccalaureus/baccalaurea) ekonomije uz kraticu univ. bacc. oec.
NAPOMENA: Zbog velike sličnosti sadržaja između Bernaysovog STRUČNOG prijediplomskog studija Poslovno upravljanje i Algebrinog SVEUČILIŠNOG prijediplomskog studija Poslovna ekonomija i digitalno poslovanje, Bernaysov stručni prijediplomski studij Poslovno upravljanje neće upisivati studente u ak. godini 2024./2025., s obzirom na to da će Bernaysovi studiji iz područja ekonomije postati dio Sveučilišnog odjela za ekonomiju Sveučilišta Algebra Bernays. Ako ste zainteresirani za upis, a niste se još prijavili putem postani-student.hr pošalji mail na: tomislavka.ivanda@bernays.hr ili nazovi na broj mobitela 091 4669 646 ili telefona:  01 400 8173.

Upisuje li Bernays u ak. god. 2024./2025. studente na diplomski studij Upravljanje Odnosima s javnošću i Vodstvo i menadžment?

Da. Studenti se mogu na oba studija upisati u redovitom i izvanrednom statusu prema poznatim uvjetima upisa na diplomski studij. Upisi na diplomski studij (PRM i MLM) odvijaju se normalno bez obzira na proces spajanja. Procedura upisa je jednaka kao da nismo u procesu spajanja. Za sve informacije vezane uz upise na diplomski studij na raspolaganju vam je Tomislavka Ivanda, mob: 091 4669 646; e-mail: tomislavka.ivanda@bernays.hr

Mijenja li se nešto vezano uz uvjete upisa s obzirom da Bernays postaje sveučilište?

Za studije komunikacija: 
Nema nikakvih promjena za prijediplomske ili diplomske studije. Ovi studiji izvodit će se jednako kao i do sada, kao stručni studiji, stoga uvjeti ostaju isti kao i do sada. 

Za studije poslovne ekonomije: 
S obzirom na to da je kod prijediplomskog studija Poslovna ekonomija i digitalno poslovanje riječ o sveučilišnom programu koji traje četiri godine (izvodi se po modelu 4+1), za razliku od Bernaysovog programa koji traje tri godine (izvodi se po modelu 3+1) nešto je drugačija cijena studija zbog čega ćemo svakoga od prijavljenih putem postani-student.hr na Bernaysov prijediplomski studij Poslovno upravljanje kontaktirati zasebno s dodatnim detaljnim informacijama.  

VAŽNO: Sve osobe koje su na dan 2. srpnja 2024.  na platformi Postani student (postani-student.hr) prijavljene na studij Poslovnog upravljanja u izvođenju Veleučilišta Edward Bernays dobit će poseban popust na upis zbog razlike u cijeni studija. 

Kada počinje nova akademska godina?

Akademska godina 2024./2025. za sve studijske godine počinje u ponedjeljak, 30. rujna 2024.

Kakvu diplomu dobivam po završetku studija?

Dobivate diplomu onog studija koji ste upisali na Bernaysu; diplomu stručnog prijediplomskog studija odnosno stručnog diplomskog studija.

Da li za prijavu na sveučilište vrijedi ista razina na Državnoj maturi?

Ne trebate brinuti, vrijedi ista razina. Upisujete se na studije pod jednakim uvjetima kao da nema spajanja.

Jesam li obvezan polagati državnu maturu ako sam završio srednje četverogodišnje obrazovanje prije 2010. godine?

Ne. S obzirom na to da ne postoji bodovni prag za upis na studijski program koji želite upisati za upis konkurirate s ocjenama iz srednje škole i posebnim postignućima (ako ih posjedujete).

Kome se možemo obratiti za dodatna pitanja?

Nemojte se ustručavati tražiti dodatne informacije. Za sva pitanja na raspolaganju su vam svi članovi Bernaysovog akademskog i neakademskog osoblja!

Što znači da se Bernays spaja s Algebrom?

Spajanjem Sveučilišta Algebra i Veleučilišta Edward Bernays od iduće akademske nastat će novo visoko učilište koje će nositi naziv Sveučilište Algebra Bernays. Udruživanjem dvaju najjačih obrazovnih brendova u području privatnog visokog obrazovanja u Hrvatskoj Bernaysovi studenti dobit će priliku studirati na uvjerljivo najvećem privatnom sveučilištu u Hrvatskoj koje brojem studenata nadmašuje i značajan dio javnih sveučilišta. Važno je znati da je ovakvo spajanje prvi slučaj da se dvije iznimno uspješne visokoobrazovne ustanove u Hrvatskoj spajaju inastavljaju zajedno djelovati, a koje su godinama u poslovnom usponu i bilježeporast interesa i upisa na svoje studije.

Što spajanje znači za brend Bernays?

Zajednička institucija od jeseni će nositi novo ime „Sveučilište Algebra Bernays“ – ime u kojem je zadržan naziv „Bernays“ kao prepoznatljiv obrazovni brend uz kojeg ćemo nastaviti razvijati panirane studijske i druge vrste obrazovnih programa.

Zašto se Bernays spaja s Algebrom?

Algebra i Bernays cijelo desetljeće intenzivno surađuju na različitim projektima i inicijativama u području visokog obrazovanja, a ovo spajanje je logična posljedica zajedničke predanosti kvaliteti i razvoju putem zajedničkog nastupa. Uz to, Algebra i Bernays su dvije zdrave, priznate i uspješne visokoobrazovne ustanove čiji osnivači i vodstvo dijele zajedničku viziju kako bi visoko obrazovanje u Hrvatskoj trebalo izgledati. Osnivači Algebre i Bernaysa procijenili su da će spajanje proizvesti ogromnu sinergiju kroz proširivanje portfelja prijediplomskih i diplomskih studija, međusobnog prožimanja njihovog sadržaja te stvaranje podloge za iskorak u nova područja i polja znanosti te na poslijediplomsku i doktorsku razinu studijskih programa. Cilj je da Sveučilište Algebra Bernays kroz razvojni ciklus od idućih 5 godina dosegne brojku od 4.500 studenata na prijediplomskim i diplomskim studijima te 7.000 polaznika programa obrazovanja odraslih godišnje, uz nastavak trenda dvoznamenkastog rasta na projektima obrazovnog konzaltinga i EU fondova.

Što spajanje donosi studentima Bernaysa?

Spajanje za studente donosi čitav niz prednosti, a između ostalog da ćete od iduće akademske godine studirati na najvećem i najmodernijem privatnom sveučilištu u Hrvatskoj, u najmodernijem i najbolje opremljenom kampusu u Zagrebu – svega 10 minuta od sadašnje lokacije Bernaysa, da ćete na raspolaganju imati 35 vrhunski opremljenih predavaonica u kojima je ukupno 700 računala, knjižnicu s 18.500 primjeraka knjiga i brojne druge pogodnosti. Međutim, najvažnije od svega je da će tamo biti Bernaysovi profesori i ostali djelatnici koji su s vama od prvoga dana, od kada ste upisali Bernays i dali nam svoje povjerenje da sudjelujemo u vašem obrazovanju.

Koliko će trajati proces spajanja i hoće li on poremetiti obaveze studenata?

Udruživanje će formalno biti završeno na jesen odnosno tijekom posljednjeg kvartala 2024. godine potpisivanjem završnog ugovora, promjenom naziva ustanove u registrima i započinjanjem odgovarajućih postupaka u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i mladih te Agencije za znanost i visoko obrazovanje. Spajanje neće utjecati na vaše dogovorene obaveze niti na ispitni postupak ili obrane završnih i diplomskih radova ili odrađivanje stručne prakse.

Kakva je korist od spajanja za studente?

Novo sveučilište će omogućiti da maksimalno iskoristimo potencijal naših postojećih studija, razvijemo nove studijske programe za koje smo dosad imali objektivna ograničenja te da napravimo značajan iskorak na poslijediplomskoj i doktorskoj razini obrazovanja, što je za vas studente više nego važna vijest jer to znači da vam se uskoro otvara mogućnost da po završetku vaših diplomskih studija nastavite svoje obrazovanje na našoj visokoobrazovnoj instituciji na poslijediplomskoj razini. U planu nam je, i to u vrlo bliskoj budućnosti, pokrenuti niz poslijediplomskih studija, posebno u području komunikacija i poslovne ekonomije.

Što spajanje znači za status studija i studenata?

Unatoč skorom statusu Bernaysa kao sveučilišta, studiji koji ste upisali na Bernaysu ostaju isti, kao i diplome. Studiji će i dalje ostati prijediplomski i diplomski stručni studiji što znači da ćete po njihovom završetku dobiti nazive prvostupnika odnosno magistara. U isto vrijeme, Sveučilište izvodi i izvodit će i dio sveučilišnih studija, pa se za sve vas koji imate sklonosti istraživačkom radu otvaraju nove mogućnosti.

Bernaysovi studijski programi u području komunikacija (CM i PRM) nastavit će djelovati u sklopu Sveučilišnog odjela za komunikacije kojega će i dalje voditi kao i do sada vama dobro poznati profesori, prije svega mr. sc. Zdeslav Milas i doc. dr. sc. Dejan Gluvačević.

Bernaysovi studiji iz područja poslovne ekonomije postat dio Sveučilišnog odjela za ekonomiju Sveučilišta Algebra Bernays, rame uz rame s postojećim Algebrinim programima poslovne i digitalne ekonomije. Naša pročelnica Odjela za poslovnu ekonomiju doc. dr. sc. Dina Tomšić ostat će dio rukovodećeg tima Sveučilišnog odjela za ekonomiju.

Gdje će ubuduće Bernays biti smješten?

Buduće Sveučilište Algebra Bernays, vaše novo mjesto studiranja, djelovat će u modernom sveučilišnom kampusu u Gradišćanskoj ulici 24 gdje će preseliti dosadašnji Bernaysovi studijski programi, studenti, nastavnici i djelatnici. Bernays od 30. rujna sa svim svojim službama seli iz trenutnog prostora u Ulici grada Vukovara 23 u još modernije prostorije na spomenutoj adresi gdje je smješten trenutni Algebrin kampus, bez dileme jedan od najmodernije opremljenih sveučilišnih kampusa u Hrvatskoj i šire. Novi kampus prostire se na gotovo 12.500 četvornih metara te sadrži 35 predavaonica, Chill cantinu koja nudi ugodan ambijent i uživanje u ukusnim obrocima, Podcast Room namijenjen razvoju produkcijskih i postprodukcijskih vještina studenata i brojne druge pogodnosti za studente (ako želite zaviriti u kampus, možete to za sada napraviti OVDJE).

Kompletna nastava od akademske godine 2024./2025. za SVE studijske godine održavat će se u kampusu u Gradišćanskoj ulici 24.

Možemo li doći na novi kampus prije početka nastave da vidimo kako izgleda?

Naravno da možete, to je vaše novo mjesto studiranja! Štoviše, s ciljem da se što bolje upoznate s novim kampusom, predavaonicama, profesorima i svime što vas čeka u novom kampusu, u više termina tijekom srpnja i rujna organizirat ćemo za Bernaysove studente Open Day tijekom kojega ćete zajedno sa svojim profesorima s Bernaysa i Algebre obići cijeli kampus. Na vrijeme ćemo vas obavijestiti o svemu, a na vama je da izaberete vama najpovoljniji termin!

Kada počinje nova akademska godina?

Akademska godina 2024./2025. za sve studijske godine počinje u ponedjeljak, 30. rujna 2024.

Kada počinje nastava za više studijske godine?

Akademska godina 2024./2025. za sve studijske godine počinje u ponedjeljak, 30. rujna 2024.

Hoće li postojeći Bernaysovi studijski programi postati sveučilišni?

Neće. Svi postojeći studiji ostaju stručni studiji i u okviru novog sveučilišta. U budućnosti će se sigurno razvijati diplomski sveučilišni studiji što će onim alumnijima Bernaysa koji to žele, omogućiti da steknu i sveučilišnu diplomu.

Kakvu diplomu dobivam po završetku studija?

Dobivate diplomu onog studija koji ste upisali na Bernaysu; diplomu stručnog prijediplomskog studija odnosno stručnog diplomskog studija. Studenti koji trenutno studiraju na Bernaysu i studij završe prije službenog spajanja dobit će „staru“ diplomu Bernaysa, a oni koji studij završe nakon formalnog spajanja dobit će „novu“ diplomu Sveučilišta Algebra Bernays. Te diplome su za studente na „Bernaysovim“ programima jednakovrijedne.

Ima li razlike između diploma s Bernaysa i Sveučilišta Algebra Bernays?

U suštini za studente Bernaysa nema razlike. Sveučilište Algebra Bernays izvodit će i sveučilišne i stručne studijske programe, što znači da će studenti, ovisno o upisanom studijskom programu dobiti ili sveučilišnu diplomu ili diplomu stručnog studija.

Završavamo li na Sveučilištu Algebra Bernays studij koji smo upisali na Bernaysu ili će biti promjena?

Ovdje za sada nema nikakvih promjena za studente. Student na Sveučilištu Algebra Bernays završava isti studij koji je upisao dok je bio na Bernaysu.

Hoće li nam Bernaysova diploma i dalje vrijediti nakon spajanja s Algebrom?

Apsolutno! Sva prava i obaveze, kao i titula koju ste stekli nakon završetka Bernaysa vrijede do daljnjega. Bernays ima akreditaciju hrvatske Agencije za znanost i visoko obrazovanje što osigurava prepoznatljivost diploma u Hrvatskoj i cijelome svijetu. Drugim riječima, sve diplome izdane prije spajanja su potpuno pravovaljane i vrijede jednako kao i sve one koje će tek biti izdane u sklopu novog sveučilišta.

Mijenjaju li se obveze i prava studenata prelaskom na sveučilište?

Do kraja ak. god. 2023./2024. vrijede sva pravila kao i dosad na Bernaysu. Od iduće akademske godine, čiji je početak 30.9. je za očekivati da će biti promjena u smislu usklađivanja akata Algebre i Bernaysa, ali ne u mjeri koja bi značajno promijenila formu i sadržaj studiranja.

Koliko će trajati članstva studentskih predstavnika u Bernaysovim tijelima?

Članstva studenata u Bernaysovim tijelima traju do završetka redovnog jednogodišnjeg mandata tj. do studenoga 2024. Po nastanku novog sveučilišta, provest će se izbori za Studentski zbor i tijela Sveučilišta u koji će se moći uključiti svi Algebrini i Bernaysovi studenti zajedno.

Tko će biti dekan Sveučilišta Algebra Bernays?

Za razliku od veleučilišta, sveučilišta nemaju dekana, a vodeću upravljačku funkciju na njima obnaša rektor. Dužnost rektora Sveučilišta Algebra Bernays obnašat će dosadašnji rektor Algebre izv. prof. dr. sc. Mislav Balković, dosadašnji dekan Bernaysa izv. prof. dr. sc. Damir Jugo preuzet će dužnost predsjednika Upravnog odbora Sveučilišta Algebra Bernays, a osnivač i predsjednik Upravnog vijeća Bernaysa Mario Petrović bit će dio upravljačke strukture nove grupacije.

Hoće li se Bernaysovi studenti moći prebaciti na neki Algebrin studijski program?

Moguće je prebaciti se, ali uz propisane uvjete koji su drugačiji za svaki od studija.

Po čijim uvjetima ću završiti studij ako sam apsolvent/ica?

Do kraja ak. god. 2024./2025. možete završiti studij po važećim uvjetima. Nakon toga definirat će se nova pravila Sveučilišta Algebra Bernays.

Što će biti s upisima na diplomski studij?

Upisi na diplomski studij (PRM i MLM) odvijaju se normalno bez obzira na proces spajanja. Procedura upisa je jednaka kao da nismo u procesu spajanja. Za sve informacije vezane uz upise na diplomski studij na raspolaganju vam je Tomislavka Ivanda, mob: 091 4669 646; e-mail: tomislavka.ivanda@bernays.hr

Gdje polažemo preostale ispite do nove akademske godine?

Nećemo vam raditi stres i dovoditi vas u neugodnu situaciju da ispite polažete u novom prostoru. Zbog toga smo donijeli odluku da će se SVI ispitni rokovi (ljetni, jesenski i eventualno dekanski) za sve studijske godine koji se odrede najkasnije do 27. rujna održavati redovno na Bernaysu u Ulici grada Vukovara 23. Ako neki ispit prenesete u novu akademsku godinu, polagat ćete ga na novoj adresi u Gradišćanskoj ulici 24.

Ostaju li nam ostvareni ECTS bodovi ako nismo do kraja položili neki ispit?

Svi položeni ispiti i ostvareni ECTS bodovi koje imate evidentirane u BEduci vrijede i dalje bez obzira na proces spajanja. Pravila prenošenja o zadržavanja ostvarenih ECTS bodova ostaju nepromijenjena do usklađivanja akata sa Sveučilištem Algebra Bernays.

Hoće li biti promjena u stručnoj praksi?

Do 30. rujna i početka nove akademske godine neće biti promjena bez obzira na spajanje. Sve dogovorene stručne prakse realizirat će se redovito prema dogovorenom kalendaru i u dogovorenim terminima i prema pravilima koja su vam dosada poznata s Bernaysa. Od iduće akademske godine, čiji je početak 30.9. je za očekivati da će biti promjena u smislu usklađivanja akata Algebre i Bernaysa, ali ne u mjeri koja bi značajno promijenila formu i sadržaj stručne prakse. Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno kontaktirajte pročelnika Odjela za komunikacije, doc. dr. sc. Dejana Gluvačevića (dejan.gluvacevic@bernays.hr).

Hoće li biti promjena kod obrana završnih i diplomskih radova?

Za sada neće biti nikakvih promjena bez obzira na spajanje. Sve obrane završnih radova dogovaraju se s mentorima kao i do sada, a obrane diplomskih radova bit će redovno održane sukladno ranije definiranom kalendaru obrane diplomskih radova i prema pravilima koja su vam dosada poznata s Bernaysa.

Koju Studentsku referadu kontaktiramo ako ćemo imati potrebu – onu na Bernaysu ili Algebri?

Bernaysova Studentska referada i dalje normalno radi i na usluzi vam je svaki dan u redovitom radnom vremenu. Kontakti referade i voditeljice Studentske referade Helge Draženović ostaju nepromijenjeni do 30. rujna 2024., a o eventualnoj promjeni bit ćete pravovremeno obaviješteni putem maila i MS Teamsa.

Ima li promjena za Erasmus+ studente?

Za Erasmus+ studente do nove akademske godine nema promjene. Sve dogovorene mobilnosti će se realizirati u dogovorenim terminima. Studenti mogu, bez obzira na spajanje, normalno odlaziti na mobilnosti izvan Republike Hrvatske.

Hoćemo li imati sportske ekipe?

Bernays je godinama gradio prepoznatljiv sportski program kojega ćemo sigurno nastaviti razvijati i u sklopu Sveučilišta Algebra Bernays. Štoviše, veći broj studenata otvara nam fantastičnu mogućnost okupljanja i većeg broja studenata sportaša, a posljedično i mogućnost natjecanja u većem broju sportova.

Hoće li Bernaysovi studenti imati svečanu promociju?

Zar mislite da bismo propustili ovakvu svečanost? Svečana promocija za Bernaysove studente bit će organizirana krajem kalendarske godine 2024. o čemu ćemo vas posebno obavijestiti.

Kome se možemo obratiti za dodatna pitanja?

Nemojte se ustručavati tražiti dodatne informacije. Za sva pitanja na raspolaganju su vam svi članovi Bernaysovog akademskog i neakademskog osoblja koji i dalje ostaju važan dio našeg tima!