Humans of Bernays-  studentica Anamaria Bilić izabrana za voditeljicu PR & Event tima u eSTUDENTu

Humans of Bernays- studentica Anamaria Bilić izabrana za voditeljicu PR & Event tima u eSTUDENTu

1.9.2020

Pročitajte intervju s novom voditeljicom tima u eSTUDENTu!

Kako je došlo do vašeg angažmana u eSTUDENTu? Koja je bila motivacija za aktivno uključenje u ’studentski aktivizam’?

U eSTUDENT priključila sam se prije godinu dana kao članica tima Public Relations & Event Management. Za samu prijavu motiviralo me to što je udruga odlična prilika da proširim svoju mrežu poznanstava, izađem iz svoje zone komfora te primijenim znanje stečeno na fakultetu, ali i naučim nešto novo.

Kako Vam angažman u eSTUDENTu pomaže u vašem karijernom razvoju?

Angažmanom u eSTUDENTu upoznala sam divne i ambiciozne studente te zajedno s njima sudjelovala u organizaciji raznih projekata, pri tom sam se povezala i s gospodarskom zajednicom, kroz partnere i prijatelje Udruge, što mi uvelike pomaže u karijernom razvoju. Naučila sam puno toga, prvenstveno kako funkcionira organizacija i provedba velikih projekata te PR svijet u praksi.

Jeste li tijekom angažmana imali priliku primijeniti znanja i vještine stečene tijekom studija na Bernaysu?

Svakako, tim u kojem sudjelujem bavi se područjem za koje se školujem na Bernaysu. Angažman u eSTUDENTu dao mi je priliku da pokažem što sam naučila na studiju, a to je definitivno puno toga. Najviše sam primijenila znanje u odnosima s medijima, pisanju priopćenja i suradnji s novinarima, koja je jako uspješna te u samom event managementu.

Šapnuli su nam kako ste izabrani za voditeljicu jednog od timova u udruzi. Čestitamo! O kojoj dužnosti se radi? Koji izazovi vas čekaju?

Hvala! Nakon godinu dana na poziciji članice odlučila sam se kandidirati za voditeljicu tima PR&EM te sam, na moju veliku sreću i zadovoljstvo, izabrana na poziciju. Čeka me zaista puno izazova, trenutno biram članove za svoj tim, a nakon toga počinje pravi posao u organizaciji projekata i PR kampanje za iste. Uzbuđena sam, ali i malo, rekla bih - pozitivno prestrašena, jer voditi tim od 12 ljudi nije lako. Srećom imam suvoditeljicu, kolegicu Mariju Brusić, koja će mi taj posao olakšati te sam sigurna u to da ćemo zajedno voditi odličan tim.

Trenutno je u tijeku regrutacijski postupak novih članova - iskoristite priliku i pozovite vaše kolegice i kolege na uključenje!

Tako je, trenutno traju prijave za nove članove eSTUDENTa. Ovom prilikom pozivam sve zainteresirane kolege i kolegice da se prijave, eSTUDENT je najveća studentska udruga u Hrvatskoj koja organizira mnogobrojne projekte, radionice i edukacije, pruža priliku da se studenti međusobno povežu, ali i da se povežu s akademskom i gospodarskom zajednicom. Osim toga zabavit ćete se, družiti međusobno i uživati u svakom trenutku.