Najava nastupnog predavanja za izbor u nastavno zvanje predavača

2.1.2017

Ivana Jeleč, mag. nov., održat će 10. siječnja 2017. nastupno predavanje za izbor u nastavno zvanje predavača, iz znanstvenoga područja društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti.

U okviru nastupnog predavanja Ivana Jeleč, mag. nov., govorit će o implementaciji tehnika odnosa s javnošću na primjeru kriznoga komuniciranja. Predavanje će se održati u utorak, 10. siječnja 2017. s početkom u 9 sati, a prisustvovati mu mogu svi nastavnici i studenti Bernaysa te svi oni koji žele doznati više o spomenutoj temi.

Ivana Jeleč, mag. nov., bavljenje odnosima s javnošću započela je u agenciji za odnose s javnošću Millenium promociji, a od 2014. radi kao voditeljica Centra za odnose s javnošću na Edward Bernays Visokoj školi za komunikacijski menadžment i asistentica na kolegijima iz odnosa s javnošću. Sudjelovala je u izvođenju nastave na kolegijima Modeli odnosa s javnošću, Korporativno komuniciranje, Strateško komuniciranje, Tehnike odnosa s javnošću, Teorije u odnosima s javnošću te Pisanje u odnosima s javnošću. Osim na Edward Bernays Visokoj školi za komunikacijski menadžment, tijekom ljetnoga semestra akademske godine 2014./2015. bila je i vanjska suradnica u nastavi na Visokoj poslovnoj školi Zagreb s pravom javnosti, na kolegiju Osnove korporativne komunikacije.

Nakon nastupnog predavanja avijest o unaprijed utvrđenom dostavit će se Stručnom povjerenstvu za provedbu izbora u nastavno zvanje, pristupnici i članovima Stručnoga vijeća.