Odluka o raspisivanju natječaja za dodjelu Nagrade dekana za najbolje znanstveno ili stručno ostvarenje za ak. godinu 2020./2021.

12.1.2022

                                               NATJEČAJ

I.

Raspisuje se natječaj za dodjelu Nagrade dekana na Edward Bernays Visokoj školi za komunikacijski menadžment studentima za najbolja znanstvena ili stručna ostvarenja za akademsku godinu 2020./2021.

II.

Radi poticanja znanstveno – istraživačkoga i stručnog rada ili projekata te promicanja studentskog stvaralaštva i angažmana na području komunikacija, odnosa s javnošću i marketinga, dodjeljuje se Nagrada dekana za najbolja znanstvena ili stručna ostvarenja kojom se nagrađuju najbolji studentski radovi ili projekti znanstvenog ili stručnog sadržaja.

III.

Pravo natjecanja imaju svi upisani studenti koji nisu ponavljali godinu, a studirali su na Bernaysu tijekom akademske godine 2019./2020. i 2020./2021.

Studenti se na natječaj mogu prijaviti samostalno. Također, prijavu na natječaj druge osobe može izvršiti student ili grupa studenata uz odgovarajuće obrazloženje.

IV.

Prijave s priloženom dokumentacijom podnose se Povjerenstvu za dodjelu nagrade dekana u tajništvu Bernaysa, u razdoblju od 10. do 21. siječnja 2022.

V.

Odluka o dodjeli Nagrade dekana bit će objavljena na oglasnoj ploči Bernaysa te na digitalnoj referadi u roku od 30 dana od završetka Natječaja.

doc. dr. sc. Damir Jugo

dekan