Novo izdanje Bernaysovog međunarodnog znanstvenog časopisa Communication Management Review

Novo izdanje Bernaysovog međunarodnog znanstvenog časopisa Communication Management Review

4.9.2023

U prvom ovogodišnjem broju časopisa očekuju vas zanimljivi radovi o aktualnim temama iz svijeta komunikacija, medija i turizma

Zanimljivi radovi iz područja javne diplomacije, turističkog razvoja destinacija, odnosa s javnošću, ali i još uvijek aktualne teme vezano uz korištenje medija tijekom pandemije COVID-19 očekuju vas u novom 14. po redu izdanju međunarodnog znanstvenog časopisa Communication Management Review (CMR).


CMR je prvi znanstveni časopis u Hrvatskoj iz visokog obrazovanja na području komunikacija. Namijenjen je prije svega znanstvenicima, komunikacijskim stručnjacima i studentima koji žele dodatno nadograditi svoj profesionalni razvoj, ali i svim drugim zainteresiranim čitateljima koji žele dobiti uvid u najnovije trendove u području razvoja komunikacija, medija i odnosa s javnošću, politologije i srodnih disciplina.


Sva izdanja Bernaysovog časopisa, pa tako i ovo najnovije dostupno je u digitalnom obliku na commreview.hr i hrcak.srce.hr, tiskano izdanje možete pronaći u Bernaysovoj knjižnici te Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu.


Ako i sami provodite istraživanja iz područja komunikacija, medija i odnosa s javnošću, politologije i srodnih disciplina možete poslati svoj rad. Upravo je u tijeku prikupljanje radova za drugi broj časopisa u 2023. godini koji će izaći u prosincu, a sve detalje pronađite na commreview.hr.


Osim toga, ovim putem pozivamo sve zainteresirane znanstvenike i istraživače, ali i studente na sudjelovanje na konferenciji Bernays Forum 2023: Communication & Leading the Culture of Change koja će se održati 8. i 9. prosinca ove godine u Zagrebu, u organizaciji Veleučilišta Edward Bernays, a radovi s konferencije imat će priliku biti objavljeni u časopisu Communication Management Review, između ostalih.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.