Bernays Forum 2023

Komunikacija & Leadership – nositelji kulture promjene
Bernays Forum 2023

Promjena je neizbježan dio suvremenog svijeta. Različiti društveni izazovi s kojima se svije suočava, poput pandemije, prijetnji demokracije, ekonomske ili klimatske krize potiču pojedince, organizacije i društvo na prilagodbu, kao i promjenu ustaljenih obrazaca. Upravo zato važno je razumjeti dinamiku promjene kako bismo izgradili sustav za efektivno upravljanje istom. Komunikacijske znanosti i vodstvo dvije su važne discipline koje igraju vitalnu ulogu u olakšavanju i upravljanju promjenama, kako na organizacijskoj tako i na društvenoj razini. Na razini organizacija, učinkovita komunikacija i upravljanje promjenama može dovesti do poboljšanog organizacijskog učinka, morala zaposlenika i zadovoljstva dionika. Konferencija Komunikacija & Leadership – nositelji kulture promjene tako ima za cilj istražiti fenomen promjene fokusirajući se na komunikacijske aspekte iste, ali i način na koji vodstvo može i treba upravljati promjenom.

Želja nam je konferencijom istražiti sljedeće ključne ciljeve te ponuditi relevantne preporuke koje će olakšati nošenje i upravljanje promjenom:

  • Ispitati kako se komunikacija I leadership mogu koristiti za pokretanje i provedbu promjena.
  • Identificirati ključne izazove u upravljanju i komuniciranju promjena te kako ih prevladati.
  • Istražiti ulogu komunikacije I upravljanja u stvaranju pozitivne organizacijske kulture koja podržava promjene.
  • Razgovarati o utjecaju promjene na dionike te kako komunikacija i vodstvo mogu odgovoriti na njihove probleme.
  • Omogućiti platformu za znanstvenike, praktičare i dionike za razmjenu svojih iskustava te uvida u vodstvo i komuniciranje promjena.

Konferencija Komunikacija & Leadership – nositelji kulture promjene održat će se 8. i 9. prosinca 2023. godine i to 8. prosinca u Branimir Mingle Mall, Cinestar u Zagrebu, a 9. prosinca u prostorima Veleučilišta Edward Bernays. Pozivamo sve potencijalne sudionike da prijave svoje sudjelovanjem slanjem sažetka obujma do 300 riječi. Detalji o prijavi i sudjelovanju nalaze se u kategoriji Sudjelovanje i važni datumi.

Organizator: Veleučilište Edward Bernays


Partner: Millenium Promocija d.o.o.

Programski odbor

Organizacijski odbor

Sažetak na hrvatskom i engleskom jeziku treba sadržavati do 300 riječi kojima će se opisati zadaci, ciljevi i sadržaj izlaganja, pregled rezultata recentnih istraživanja te zaključak izlaganja. Ispod sažetka treba navesti 5 ključnih riječi. Tekst može biti na hrvatskom ili engleskom jeziku, font Times New Roman, veličine slova 12 uz prored 1.5. Prije teksta sažetka treba navesti imena autora (maksimalno tri), stupanj obrazovanja, naziv institucije.
VAŽNI DATUMI
30. listopada 2023. - rok za prijavu tema i slanje sažetaka
21. studenoga 2023. – potvrda prihvaćanja sažetaka
28. studenoga 2023. - rok za kotizaciju
8. i 9. prosinca 2023. – konferencija
Ljeto 2024. - rok za predaju kompletnih radova
Klikom na “Prihvati sve kolačiće” pristajete na pohranjivanje kolačića na vaš uređaj radi poboljšanja navigacije web-mjesta, analize korištenja web-mjesta i pomoći u našim marketinškim naporima. Pogledajte našu  Politiku privatnosti za više informacija.