Iskustva polaznika

Edukacijske programe redovito evaluiramo i mjerimo zadovoljstvo polaznika te kontinuirano unaprjeđujemo i prilagođavamo potrebama polaznika. U nastavku se nalaze stavovi polaznika naših različitih edukacijskih programa.
Iskustva polaznika
Iskustva polaznika

Slavko Prišćan, načelnik Općine Rovišće, dopredsjednik Hrvatske zajednice općina (HDZ)

Političku akademiju upisao sam kako bih unaprijedio svoja znanja i vještine u političkom djelovanju jer usprkost dugogodišnem iskustvu smatram da je usavršavanje u političkom životu nužno. Obnašanje političke dužnosti odgovoran je posao za koji je potreban skup različitih kompetencija da bi se postigla kvaliteta i politička zrelost, u čemu program pruža dobru pripremu za rješavanje aktualnih izazova. Predavači su jako dobro odabrani, posebice predavači s političkim iskustvom u lokalnoj i regionalnoj samoupravi jer polaznicima mogu prenijeti svoja praktična znanja i iskustva.

Vlatka Vužić, dipl. polit., vlasnica agencije ARTKOM-umjetnost komunikacije, Zagreb

Bernays političku akademiju sam upisala u želji za dodatnom edukacijom u komunikacijskom segmentu, a posebno me zainteresirala mogućnost usvajanja aktualnih znanja, vještina i alata koji su danas nužni za upravljane političkim procesima. Kao politologinji, predavači su imali ključnu ulogu u mojoj odluci o upisu jer njihovo bogato praktično iskustvo čini ključnu razliku, kako za moju osobnu, tako i za motivaciju svih polaznika koji žele raditi na svom razvoju i potaknuti promjene u zajednici.

David Modrušan, prof., zamjenik gradonačelnika Grada Rovinja (IDS)

Prateći predavanja Političke akademije imam priliku iz prve ruke slušati izravna iskustva političara i stručnjaka o političkim procesima i aktivnostima, što mi uvelike može pomoći u boljem obnašanju trenutačne funkcije. Program kvalitetom i iskustvima izvrsnih predavača potiče znatiželju i osnažuje motivaciju polaznika za znanjem i usavršavanjem te pruža praktične savjete koje sam odmah mogao primijeniti u svojim svakodnevnim aktivnostima.

Andrea Stanković, mag. ing. el. i inform. tehn., (član nezavisne liste Filipa Zoričića), Pula

Iskoristio sam pruženu priliku za razvoj kroz strukturirani program koji nudi različite poglede i ideje o društvenim pitanjima koja me svakodnevno okružuju. Osim novih teoretskih znanja koja nisam poznavao, program pruža uvide u različite načine i širinu političkog djelovanja, obrađuje materiju kroz praktične primjere i omogućuje razmjenu iskustava s drugim polaznicima, što ću moći dobro iskoristiti u daljnjem radu u realnim projektima. Predavači različitih profesija, političkih opredjeljenja i funkcija koje obnašaju daju polaznicima potpuni uvid u razumijevanje političkih procesa i potiču razvoj kritičkog promišljanja.

Marin Kovačić, mag. rel. int., politički asistent zastupnice u EU parlamentu

Političku akademiju upisao sam zbog osobnog razvoja i daljnjeg profesionalnog usavršavanja te upoznavanja s temama koje nisam imao prilike slušati tijekom akademskog obrazovanja. Program pruža konkretne primjere i situacije u obnašanju različitih dužnosti i političkim procesima, a predavači iz različitih referentnih područja i političkih opcija izbalansiranim pristupom iz različitih političkih opcija doprinose dodatnoj vrijednosti programa.

Emil Nimčević, prof., ravnatelj Strukovne škole Eugena Kumičića, predsjednik Gradskog vijeća Rovinj (IDS)

Političkom akademijom želim produbiti svoje znanje o političkom djelovanju unutar svoje zajednice i vjerujem da ću bogata iskustva predavača moći uspješno primijeniti u svom radu. Programska raznolikost političkih opcija pruža uvide u različite pristupe što je proširilo moje znanje o vođenju politike i razumijevanju samog upravljanja procesima u zajednici te načinu komuniciranja, što smatram iznimno važnim za bolje rukovođenje u političkom i poslovnom djelovanju.

No items found.