Poduzetnici s Bernaysa

Veleučilište Edward Bernays iznimno je ponosno na svoje studente koji već od prve godine počinju stvarati poslovnu mrežu, uspostavljati kontakte s budućim poslodavcima i surađivati s najboljim pojedincima, stručnjacima, agencijama, istraživačkim institutima i kompanijama.
Poduzetnici s Bernaysa

Naši Alumniji nerijetko se nakon diplomiranja prepuste u poduzetničke vode, zbog čega smo veoma sretni i posebno ponosni. Naši aluminiji tako su danas uspješni poduzetnici te primjer i motivacija svim drugim da slijede njihov put.

Nadia Bakić i Maro Alavanja

Mladi poduzetnici i alumniji Bernaysa koji su svoje stečeno znanje odlučili iskoristiti i osnovati svoje tvrtke. Maro Alavanja je stručnjak za krizno komuniciranje te ga zovu komunikacijskim wunderkindom, a na čelu je agencije Narativ komunikacija, dok je Nadia Brkić odlučila zaploviti vodama dizajna interijera. Pročitaj više!

Lea Kosović Stanić

Alumna studija komunikacija na Bernaysu svoje je znanje odlučila iskoristiti otvorivši agenciju pod nazivom LOL. Njezina agencija bavi se organizacijom događaja – od planiranja i organizacije do realizacije. Pročitaj više!

Blanka Tomašić i Ivana Zrinka Šarić

Nakon završetka studija na Bernaysu otvorila je PR agenciju pod nazivom Mediahint, koja radi projekte vezane uz digitalizaciju, ekologiju, turizam, kulturu, modu, EU projekte i gospodarstvo. Ivana Zrinka Šarić project managerica je u vlastitoj vinariji Velebna Vineyards & Winery. Vinariju je otvorila zajedno sa svojim ocem, strastvenim ljubiteljem vina, koji je svoju strast s vremenom prenio na nju. Pročitaj više!

Nika Pintar

Nika Pintar je nakon završetka studija doslovno otišla preko ruba „normalnog“. Na međunarodnoj sceni health i age-tech industrije već je utabala svoj put, a sada ljudima želi približiti longevity industriju koja cvjeta, potaknuti razvoj svijesti o važnosti mikrobića za razinu vitalnosti te pomoću AI-ja pružiti podršku u implementaciji zdravih navika. Nika Pintar je s poslovnim partnerom pokrenula longevity/age-tech startup Ani Biome kako bi predstavili preventivnu biomedicinu budućnosti poticanjem epigenetskih promjena kroz personalizirani pristup crijevnom mikrobiomu i metaboličkom zdravlju korisnika. Pročitaj više!

Ivana Karlić Ban

Obitelj Karlić iz Paladina nedaleko od Buzeta otvorila prvi hrvatski muzej posvećen jednoj od najskupljih namirnica na svijetu i ljudima koji su stvarali povijest tartufarstva u Istri. Ivana Karlić Ban, treća generacija obitelji Rašpolić, kako je djevojačko prezime njezine mame Radmile, sasvim sigurno jedne od najznačajnijih vizonarki valorizacije ne samo sela Paladini u kojima se nalazi tvrtka Karlić tartufi, nego čitave Vrhuvštine, kraja koji spaja Buzet i Motovun, predjela koji se može nazvati možda i najljepšim dijelom Istre. Za Ivanu nije bilo dvojbi oko toga gdje će razvijati svoju profesionalnu karijeru. Nakon diplome na Bernaysu vratila se u rodni kraj kako bi se uključila u rad obiteljske tvrtke. Pročitaj više!

No items found.