Karijerno savjetovanje

Studenti Bernaysa nemaju brigu o pronalasku posla. Svaki četvrti student već tijekom studija pronađe svoj prvi studentski posao u struci, dok se 90% zaposli tri mjeseca od završetka studija na Bernaysu.
Karijerno savjetovanje

Karijera počinje već tijekom studija… ako si na Bernaysu. 

Studiji komunikacija omogućuje studentima stjecanje suvremenih vještina i znanja s kojima se mogu poslije studija zaposliti kao savjetnici u agencijama za odnose s javnošću, direktori i voditelji korporativnih komunikacija, marketing menadžeri, novinari, urednici u vodećim hrvatskim medijima, voditelji odnosa s javnošću političkih stranaka te na brojnim drugim poslovima iz područja odnosa s javnošću i marketinga.

Studij poslovne ekonomije na Bernaysu nudi sveobuhvatno znanje i praktične vještine potrebne za uspješnu karijeru u poslovnom svijetu. Kroz interaktivnu nastavu, stručne predavače i stvarne projekte, studenti razvijaju analitičke sposobnosti, komunikacijske vještine, upravljačke sposobnosti i razumijevanje globalnih tržišta što ih osposobljava za rad na radnim mjestima kao što je financijski analitičar, marketinški menadžer, upravitelj ljudskih resursa, analitičar tržišta, projekt menadžer te na brojnim drugim poslovima iz područja poslovne ekonomije.

Studij turizma na Bernaysu obrazuje najnoviju generaciju menadžera u turizmu, a studenti stječu kompetencije koje ih u potpunosti osposobljavaju za rad u turističkom sektoru te industriji zabave kao i hotelijerskim i turističkim objektima, turističkim agencijama, turističkim zajednicama, destinacijskim menadžment kompanijama (DMK), event menadžerskim kompanijama i agencijama, strukovnim udrugama u turizmu, poduzećima i ustanovama te drugim javnim i privatnim radnim organizacijama koje se bave turističkom djelatnošću.

Karijerno savjetovanje

Odjeli za komunikacije i poslovnu ekonomiju zaduženi su za razvoj studentskih karijera, uz podršku Ureda za karijere, kroz povezivanje Bernaysovih studenata s tržištem rada i kvalitetnu realizaciju studentske prakse prema planu i programu studija.

Studentsko savjetovanje u sklopu Ureda organizirano je kao grupna i individualna aktivnost koja pomaže studentima da lakše savladaju određene poteškoće na koje nailaze tijekom studiranja, a jesu ili mogu biti povezane s njihovim profesionalnim usavršavanjem. Karijerno savjetovanje studentima pruža podršku za vrijeme studiranja, prilikom planiranja i razvoja karijere te razvoja osobnih vještina. Podrška učinkovitijem studiranju, unapređenje kvalitete studiranja i što uspješnija tranzicija na tržište rada studentima su omogućeni kroz informiranje, dodatne oblike edukacija, individualna i grupna savjetovanja, psihološko savjetovanje, poticanje studenata na uključivanje u izvannastavne aktivnosti te umrežavanje s poslodavcima.

Cilj studiranja nije samo diploma, već stjecanje znanja i vještina, stoga studentski savjetnici pomažu studentima steći praktična iskustva u svim fazama karijernog razvoja, od učenja o karijernim mogućnostima do pripreme za prijavu za praksu ili posao.

Kako biste dogovorili svoj termin savjetovanja kontaktirajte savjetnike koji Vam stoje na raspolaganju za sva pitanja, nedoumice ili savjete.