Karijerno savjetovanje

Studenti Bernaysa nemaju brigu o pronalasku posla. Svaki četvrti student već tijekom studija pronađe svoj prvi studentski posao u struci, dok se 90% zaposli tri mjeseca od završetka studija na Bernaysu.
Karijerno savjetovanje

Karijera počinje već tijekom studija… ako si na Bernaysu. 

Studiji komunikacija omogućuje studentima stjecanje suvremenih vještina i znanja s kojima se mogu poslije studija zaposliti kao savjetnici u agencijama za odnose s javnošću, direktori i voditelji korporativnih komunikacija, marketing menadžeri, novinari, urednici u vodećim hrvatskim medijima, voditelji odnosa s javnošću političkih stranaka te na brojnim drugim poslovima iz područja odnosa s javnošću i marketinga.

Studij turizma na Bernaysu obrazuje najnoviju generaciju menadžera u turizmu, a studenti stječu kompetencije koje ih u potpunosti osposobljavaju za rad u turističkom sektoru te industriji zabave kao i hotelijerskim i turističkim objektima, turističkim agencijama, turističkim zajednicama, destinacijskim menadžment kompanijama (DMK), event menadžerskim kompanijama i agencijama, strukovnim udrugama u turizmu, poduzećima i ustanovama te drugim javnim i privatnim radnim organizacijama koje se bave turističkom djelatnošću.

Karijerno savjetovanje

Odjeli za komunikacije i turizam zaduženi su za razvoj studentskih karijera, uz podršku Ureda za karijere, kroz povezivanje Bernaysovih studenata s tržištem rada i kvalitetnu realizaciju studentske prakse prema planu i programu studija.

Studentsko savjetovanje u sklopu Ureda organizirano je kao grupna i individualna aktivnost koja pomaže studentima da lakše savladaju određene poteškoće na koje nailaze tijekom studiranja, a jesu ili mogu biti povezane s njihovim profesionalnim usavršavanjem. Karijerno savjetovanje studentima pruža podršku za vrijeme studiranja, prilikom planiranja i razvoja karijere te razvoja osobnih vještina. Podrška učinkovitijem studiranju, unapređenje kvalitete studiranja i što uspješnija tranzicija na tržište rada studentima su omogućeni kroz informiranje, dodatne oblike edukacija, individualna i grupna savjetovanja, psihološko savjetovanje, poticanje studenata na uključivanje u izvannastavne aktivnosti te umrežavanje s poslodavcima.

Cilj studiranja nije samo diploma, već stjecanje znanja i vještina, stoga studentski savjetnici pomažu studentima steći praktična iskustva u svim fazama karijernog razvoja, od učenja o karijernim mogućnostima do pripreme za prijavu za praksu ili posao.

Kako biste dogovorili svoj termin savjetovanja kontaktirajte savjetnike koji Vam stoje na raspolaganju za sva pitanja, nedoumice ili savjete.

kontakti