BLab istraživački laboratorij

BLab istraživački laboratorij

Dobrodošli u Bernaysov istraživački laboratorij u kojem Bernaysovi studenti i profesori zajednički provode znanstvena i stručna istraživanja u području studijskih programa koji se izvode na Bernaysu
Zanimaju vas trendovi u komunikacijama, turizmu ili društvu općenito?  Istraživanja, ankete, fokusne grupe, intervjui vam ne zvuče kao najdosadnije stvari na svijetu? Želite istražiti što se događa oko vas?  

Ako su odgovori na ova pitanja potvrdni, možda niste niti znali da ste idealan kandidat za BLab tim! BLab je  namijenjen studentima koji žele sudjelovanjem u znanstveno-istraživačkom radu, razvijati vlastite talente i kritičko razmišljanje, ojačati znanstveno-istraživačke sposobnosti i potencijale te sudjelovati u prezentaciji najnovijih trendova u kreativnoj i komunikacijskoj industriji, kao i u turizmu. Sudjelovanje u BLab-u predstavlja izvannastavnu aktivnost čiji je cilj omogućiti studentima da pod mentorstvom Bernaysovih nastavnika  provode znanstvena i stručna istraživanja te surađuju s relevantnim dionicima u zajednici

Zašto sudjelovati?

Zahvaljujući BLab-u možete dodatno razvijati svoje interese, stjecati i nadopunjavati stečena znanja i upoznavati se s najnovijim trendovima buduće profesije. Motiviranjem za sudjelovanjem u radu BLab-a, razvijamo pozitivan stav prema znanosti, potičemo izvrsnost te postižemo novu razinu međusobne komunikacije i interakcije.

Kako radimo u BLabu?

U sklopu BLab-a provodimo znanstvena i stručna istraživanja, analiziramo sadržaje te provodimo fokusne grupe i dubinske intervjue na različite teme koje studenti mogu predlagati i sami. Osim suradnje na znanstveno-istraživačkim projektima BLab ima šire djelovanje. Kroz BLab osmišljavamo i uspostavljamo istraživačke projekte na Bernaysu, izrađujemo strategije i planove znanstvene i istraživačke djelatnosti Bernaysa, predlažemo akte i dokumente vezane uz znanost i istraživanja, provodimo istraživačke i znanstvene aktivnosti Bernaysa, predlažemo mjere za unaprjeđenje znanstvene i istraživačke aktivnosti te upravljamo izdavačkim projektima za publikacije koje izdaje Bernays. A za sve to, studenti dobivaju 4 ECTS boda!

Dobrodošli u BLab!

Voditelj: doc. dr. sc. Marko Kovačić, prodekan za znanost i međunarodnu suradnju

E-mail: marko.kovacic@bernays.hr