Riječ dekana

Riječ dekana

Poštovani posjetitelji, drage kolegice i kolege, dragi partneri i studenti, dobrodošli na internetsku stranicu Veleučilišta Edward Bernays!

Tijekom proteklih deset godina Veleučilište Edward Bernays pozicioniralo se kao inovativno veleučilište koje kontinuirano ulaže svoje resurse u kvalitetno i ugodno obrazovanje studenata.

Kroz deset generacija prepoznalo nas je više od 1000 studenata koji zajedno sa 150 uglednih predavača iz znanosti i struke te više od 130 domaćih i inozemnih partnerskih organizacija, predstavljaju najveće Bernaysove ambasadore promičući naše vrijednosti tamo gdje je to najvažnije - na tržištu.

Kroz deset godina Bernays je izrastao u istinsko akademsko središte za obrazovanje u područjima komunikacija i turizma te akademsku instituciju koju prate značajni međunarodni znanstveni, stručni i izdavački projekti te brojne nagrade i priznanja akademske zajednice, strukovnih udruženja i partnera iz prakse.

S ciljem da zadržimo titulu najinovativnijeg veleučilišta s prepoznatljivim modelom stručne prakse te da ostanemo mjerilo kvalitete i akademsko središte koje stvara vrhunski obrazovane stručnjake na područjima svojih studijskih programa svakodnevno širimo suradnju s partnerima iz realnog sektora, konzultiramo se s njima o tržišnim trendovima i zajednički unapređujemo kurikule. Ovakva suradnja rezultira podatkom da čak 25 posto naših studenata dobiva trajni angažman kod naših partnera i prije nego diplomiraju.

Nastavljamo razvijati Bernays te činiti sve kako bismo našim studentima, osim vrhunskih teorijskih znanja, omogućili izravan kontakt sa svijetom prakse i poslodavcima kod kojih će započeti, nastaviti ili nadograđivati svoje karijere i činiti ih još uspješnijima.

Iskustvo osnivača i vodstva Bernaysa, predavača iz akademskog svijeta i prakse, individualan pristup svakome studentu, suradnja s vodećim inozemnim visokoobrazovnim institucijama, te u konačnici snažan naglasak na spajanje praktičnih znanja i obrazovnog procesa s tržištem rada, jamstvo su vrhunskog obrazovanja koje će bez sumnje otvoriti prava vrata i omogućiti vam da se bez straha otisnete na izazovno tržište komunikacija i turizma u Hrvatskoj i regiji.

Siguran sam da ćete u našim studijskim programima pronaći sve što je potrebno da postanete prepoznati, kompetentni i konkurentni sudionici današnjeg zahtjevnog tržišta.

Čekamo vas na Bernaysu!

izv. prof. dr. sc. Damir Jugo, prof. struč. stud.