Riječ dekana

Riječ dekana

Poštovani posjetitelji, drage kolegice i kolege, dragi partneri i studenti, dobrodošli na internetsku stranicu Veleučilišta Edward Bernays!

Tijekom proteklih deset godina Veleučilište Edward Bernays pozicioniralo se kao inovativno veleučilište koje kontinuirano ulaže svoje resurse u kvalitetno i ugodno obrazovanje studenata.

Kroz deset generacija prepoznalo nas je više od 1000 studenata koji zajedno sa 150 uglednih predavača iz znanosti i struke te više od 130 domaćih i inozemnih partnerskih organizacija, predstavljaju najveće Bernaysove ambasadore promičući naše vrijednosti tamo gdje je to najvažnije - na tržištu.

Kroz deset godina Bernays je izrastao u istinsko akademsko središte za obrazovanje u područjima komunikacija i turizma te akademsku instituciju koju prate značajni međunarodni znanstveni, stručni i izdavački projekti te brojne nagrade i priznanja akademske zajednice, strukovnih udruženja i partnera iz prakse.

S ciljem da zadržimo titulu najinovativnijeg veleučilišta s prepoznatljivim modelom stručne prakse te da ostanemo mjerilo kvalitete i akademsko središte koje stvara vrhunski obrazovane stručnjake na područjima svojih studijskih programa svakodnevno širimo suradnju s partnerima iz realnog sektora, konzultiramo se s njima o tržišnim trendovima i zajednički unapređujemo kurikule. Ovakva suradnja rezultira podatkom da čak 25 posto naših studenata dobiva trajni angažman kod naših partnera i prije nego diplomiraju.

Deseta jubilarna i kalendarska 2023. godina za Bernays je razvojna godina u svakom smislu, a zasigurno će ju obilježiti pokretanje dvaju novih studija na prijediplomskoj i diplomskoj razini iz područja psihologije i poslovnog upravljanja, koji su u ovome trenutku u procesu inicijalne akreditacije te u području cjeloživotnog obrazovanja novi EMBA program kojim dajemo snažan pečat razvoju komunikacijske struke u Hrvatskoj.

Nastavljamo razvijati Bernays te činiti sve kako bismo našim studentima, osim vrhunskih teorijskih znanja, omogućili izravan kontakt sa svijetom prakse i poslodavcima kod kojih će započeti, nastaviti ili nadograđivati svoje karijere i činiti ih još uspješnijima.

Iskustvo osnivača i vodstva Bernaysa, predavača iz akademskog svijeta i prakse, individualan pristup svakome studentu, suradnja s vodećim inozemnim visokoobrazovnim institucijama, te u konačnici snažan naglasak na spajanje praktičnih znanja i obrazovnog procesa s tržištem rada, jamstvo su vrhunskog obrazovanja koje će bez sumnje otvoriti prava vrata i omogućiti vam da se bez straha otisnete na izazovno tržište komunikacija i turizma u Hrvatskoj i regiji.

Siguran sam da ćete u našim studijskim programima pronaći sve što je potrebno da postanete prepoznati, kompetentni i konkurentni sudionici današnjeg zahtjevnog tržišta.

Čekamo vas na Bernaysu!

izv. prof. dr. sc. Damir Jugo, prof. struč. stud.

Klikom na “Prihvati sve kolačiće” pristajete na pohranjivanje kolačića na vaš uređaj radi poboljšanja navigacije web-mjesta, analize korištenja web-mjesta i pomoći u našim marketinškim naporima. Pogledajte našu  Politiku privatnosti za više informacija.