Upoznajte nas...

Upoznajte nas...

Dobrodošli na Bernays, višestruko nagrađivano veleučilište koje se kroz desetljeće rada u hrvatskom obrazovnom sustavu etabliralo kao inovativno, pouzdano i kvalitetno mjesto za studiranje nakon kojega se studenti kvalitetno i brzo zapošljavaju ili unaprjeđuju svoje karijere

Novo iskustvo studiranja

Bernays je jedinstveno visoko učilište na kojem možeš birati između četiri atraktivna studijska programa koji ti pružanju mogućnost obrazovanja iz područja komunikacija i ekonomije i pripremaju te za neka od najtraženijih i najbolje plaćenih zanimanja na tržištu rada. Studiraj na stručnim prijediplomskim studijima Komunikacijski menadžment ili Poslovno upravljanje te stručnim diplomskim studijima Upravljanje odnosima s javnošću ili Vodstvo i menadžment ili upiši jedan od atraktivnih programa cjeloživotnog obrazovanja i napravi odlučujući korak prema blistavoj karijeri.

Prepoznat među novim generacijama

Bernaysove studije najčešće upisuju ambiciozni mladi ljudi koji žele sigurno i brzo zaposlenje odmah po završetku studija. Studijski programi zasnovani su na najsuvremenijim akademskim i stručnim spoznajama te bliskoj vezi s budućim poslodavcima. Već od prve godine studija imaš priliku početi stvarati poslovnu mrežu, uspostavljati kontakte s budućim poslodavcima i surađivati s najboljim pojedincima, stručnjacima, agencijama, istraživačkim institutima i kompanijama. Da, obavi razgovor za posao još na studiju! Rezultat ovakvog umrežavanja su vrhunski obrazovani diplomanti koji su iznimno konkurentni na tržištu rada jer na njega dolaze s već upisanim radnim iskustvom u svoj životopis.

Partner poslovnoj zajednici

U deset godina izrasli smo u moderno veleučilište koje godišnje pohađa više od 400 studenata, a renomirane tvrtke i brojni startup-ovi prepoznaju kao talent-hub u kojemu s lakoćom pronalaze mlade profesionalce spremne zakoračiti na tržište rada. Poslovnu zajednicu Bernaysovih partnera čini preko 130 domaćih i stranih tvrtki u kojima studenti, ovisno o vrsti studija, za vrijeme studiranja obavljaju između 800 i 1000 sati stručne prakse kombinirano s terenskom nastavom.

Bernays u brojevima