Vizija i misija

Vizija i misija

Na Bernaysu vjerujemo u ispravnost akademskog puta. Dajemo studentima perspektivu, otvaramo opcije, nudimo mogućnosti, profesionalno usmjeravamo, karijerno savjetujemo, mentoriramo i pratimo do cilja.

Vizija

Želimo biti najinovativnije hrvatsko veleučilište, mjerilo kvalitete za stručne studije te akademsko središte koje stvara vrhunski obrazovane stručnjake na prijediplomskim i diplomskim studijima te programima cjeloživotnog učenja. Bernays za studente predstavlja vrhunsko iskustvo i najvišu razinu zadovoljstva i korisnosti, a za nastavnike akademsko okruženje koji potiče izvrsnost, kreativnost i razvoj na znanstvenoj i stručnoj razini.

Misija

Naša je misija studentima pružati stručno visoko obrazovanje najviše kvalitete te im nudi sve preduvjete kako bi tijekom studija stekli kompetencije i iskustvo za samostalno djelovanje na tržištu rada te u široj društvenoj zajednici. U okviru studijskih programa studentima je osiguran idealan omjer teorijskog znanja i praktičnog iskustva. Istovremeno, osluškujemo potrebe tržišta rada, prilagođavamo naš obrazovni proces suvremenim trendovima te okupljamo vodeće znanstvenike i stručnjake čija znanja, vještine, stavovi i iskustvo naše studente čine potpuno spremnima da samostalno djeluju i stvaraju dodanu vrijednost u svojim budućim zanimanjima.