Studentski zbor

Studentski zbor studentsko je izborno predstavničko tijelo koje štiti interese studenata, sudjeluje u radu i odlučivanju u tijelima Bernaysa te predstavlja studente u sustavu visokog obrazovanja.
Studentski zbor

Zadatak studentskog predstavničkog tijela je brinuti o studentskom standardu i kvaliteti studija te kroz Urede i Odbore u okviru radnih tijela, organizirati razne događaje, druženja, putovanja, tribine, konferencije, projekte i druge aktivnosti od interesa svih studenata Bernaysa.

Studentski zbor Bernaysa član je nacionalnog koordinativnog tijela Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske koje predstavlja više od 45 tisuća studenata u sustavu visokog obrazovanja pri nadležnim tijelima te sudjeluje u povjerenstvima, radnim skupinama i drugim tijelima s ciljem unapređenja sustava stručnog visokog obrazovanja u Republici Hrvatskoj.

Kontakt

Studentski zbor

Veleučilište Edward Bernays

Ulica grada Vukovara 23, 10000 Zagreb

studentski.zbor@bernays.hr

+385 (0)1 555 12 12

Facebook: @bernayssz

Instagram: @bernays_sz

Kontaktiraj nas!

Studentski predstavnici po studijskim godinama

Prijediplomski studij komunikacijski menadžment

Diplomski studij Upravljanje u odnosima s javnošću

Prijediplomski studij Poslovno upravljanje

Diplomski studij Vodstvo i menadžment

Prijediplomski studij Menadžment i marketing turističke destinacije

Diplomski studij Upravljanje doživljajem u turizmu

Vodstvo

Studentski pravobranitelj

Za rješavanje pitanja odnosa u akademskoj zajednici Bernaysa i zaštiti akademskih i prava studenata, možete se obratiti studentskom pravobranitelju, instituciji predviđenoj po Zakonu o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama. Studentski pravobranitelj brine se o pritužbama studenata i savjetuje studente, Studentski zbor i tijela Bernaysa sukladno nadležnom Zakonu.

Za sva druga pitanja ili nedoumice budite slobodni kontaktirati Studentski zbor Bernaysa na adresu e-pošte: studentski.zbor@bernays.hr.

Studentskom pravobranitelju možete se obratiti na:

Kontakti

Studentski zbor

Veleučilište Edward Bernays

Ulica grada Vukovara 23, 10 000 Zagreb

Email: studentski.zbor@bernays.hr

m. 01 5551 212

Facebook: Edward Bernays University of Applied Sciences

Instagram: @bernays_uas

Vijeće studenata veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske

Koordinativno je tijelo studentskih predstavnika 36 veleučilišta u Hrvatskoj koje raspravlja o pitanjima od zajedničkog interesa za sve studente veleučilišta i visokih škola, razvija zajedničke studentske programe i aktivnosti te štiti interese studenata veleučilišta. Vijeće predstavlja više od 45000 studenata iz sustava visokog obrazovanja.

U radu Vijeća studenata već deset godina aktivno sudjeluju Bernaysovi studenti. Često su naši studenti vodili Urede za odnose s javnošću ili obnašali ulogu glasnogovornika Vijeća. Tako su npr. tadašnji predsjednici našeg studentskog zbora Maro Alavanja (2014. – 2016.) i Ivan Biošić (2016. – 2017.) te naše aktivne studentice Ena Kukrić (2019. – 2020.) i Lucija Kožarić (2020. – 2021.) upravljali komunikacijama Vijeća što potkrjepljuje izvrsnost u odnosima s javnošću naših studenata koji su dali veliki obol u dizanju prepoznatljivosti stručnih studija u hrvatskoj javnosti.  Ponosni smo što su dvoje naših studenata bili i predsjednici Vijeća. Filip Marinović koji je u svojstvu predsjednika Studentskog zbora Bernaysa (2020. – 2022.) bio je predsjednik Vijeća 2021. – 2022. te je sudjelovao na brojnim okruglim stolovima i radnih skupina zalagajući se za ravnopravnost stručnih studija u binarnom sustavu hrvatskog visokog obrazovanja. Tijekom 2017. – 2018. Dora Miketek obnašala je funkciju predsjednice Vijeće koja je vrlo angažirano branila interese studenata na veleučilištima i tadašnjih visokih škola. U trenutnom mandatu, funkciju Voditeljice Ureda za odnose s javnošću obnaša Nina Fakin.

Više o Vijeću studenata i projektima koje provodi pročitajte na www.vijecestudenata.com