Upisujete Bernays? Pročitajte važne INFORMACIJE ZA SVE BUDUĆE STUDENTE!

Upisujete Bernays? Pročitajte važne INFORMACIJE ZA SVE BUDUĆE STUDENTE!

1.7.2024

Osnivači i čelnici Sveučilišta Algebra i Veleučilišta Edward Bernays potpisali su memorandum o razumijevanju kojim je započeo proces spajanja ova dva uspješna i prepoznata hrvatska visoka učilišta

Dragi budući studenti, zahvaljujemo na interesu za upis na Veleučilište Edward Bernays! Vašu odluku donijeli ste u najboljem trenutku jer Bernays započinje proces spajanja sa Sveučilištem Algebra. Spajanjem Bernaysa i Algebre u Sveučilište Algebra Bernays nastat će najveće privatno visoko učilište u Hrvatskoj, a to za vas znači još više mogućnosti i bolje studentsko iskustvo!

Kako bismo vam olakšali odluku o upisu na željeni studij i snalaženje u novoj akademskoj godini koja će se odvijati u sustavu Sveučilišta Algebra Bernays donosimo vam informacije i upute koje će vam sigurno biti od pomoći. Na raspolaganju smo vam za sva vaša pitanja!  

UPISI NA BERNAYSOVE PRIJEDIPLOMSKE STUDIJE:

- Proces spajanja Bernaysa i Algebre ne mijenja upisni postupak na prijediplomske studije.
- Bernays i Algebra će još ove jeseni zasebno upisivati svoje studente na studijske programe koji su u ponudi na postani-student.hr. Tek od ak. god. 2025./26. počet će zajednički upisivati sve studente kao Sveučilište Algebra Bernays.
- Na Bernaysove prijediplomske studije koji vas interesiraju prijavljujete se kao i do sada – putem platforme Postani student (postani-student.hr).
- Ako ste na postani-student.hr do 2.7. sati među izborima imali označen Bernaysov studij Poslovno upravljanje dobit ćete posebnu ponudu za upis na sveučilišni prijediplomski studij Poslovna ekonomija i digitalno poslovanje koji će izvoditi Sveučilište Algebra Bernays. Više o cijenama i uvjetima upisa pročitajte ovdje.
- Ako ste na odabrani studij već prijavljeni, napravili ste sve što je potrebno.
- Ako do sada niste napravili izbor na postani-student.hr, a želite studirati na Bernaysu jednostavno na postani-student.hr izaberite onaj Bernaysov studij na kojem želite studirati.
- Razgovori za upis vode se svakoga dana od 9:30 do 17:00 na Bernaysu (Ulica grada Vukovara 23, 2. kat).
- Ako želite rezervirati razgovor i dobiti više informacija o upisu na Bernays pošalji mail na: tomislavka.ivanda@bernays.hr ili nazovi na broj mobitela 091 4669 646 ili telefona:  01 400 8173.

UPISI NA BERNAYSOVE DIPLOMSKE STUDIJE:

- Proces spajanja Bernaysa i Algebre ne ometa i ne mijenja upisni postupak na diplomske studije.
- Bernays redovito provodi upisni postupak na sve diplomske studije: Upravljanje odnosima s javnošću; Vodstvo i menadžment.
- Pravo upisa na diplomske studije imaju pristupnici sa završenim stručnim ili sveučilišnim prijediplomskim studijem ili stečenom višom/visokom stručnom spremom izjednačenom sa stručnim nazivom „prvostupnik ili prvostupnica“ (najmanje 180 ECTS), uz naznaku struke.
- Na diplomski studij Upravljanje odnosima s javnošću izravni upis ostvaruju prvostupnici studijskih programa iz znanstvenog polja komunikacijskih znanosti, ekonomije ili politologije. Natječaj za upis studenata nalazi se ovdje.
- Na diplomski studij Vodstvo i menadžment izravni upis ostvaruju prvostupnici studijskih programa iz znanstvenog polja ekonomije. Natječaj za upis studenata nalazi se ovdje.
- Prijave na diplomski studij se podnose putem mrežne stranice https://beduca.bernays.hr/student/prijava/index.php ili osobno u Upisnom uredu Bernaysa, Ulica grada Vukovara 23, Zagreb
- Razgovori za upis vode se svakoga dana od 9:30 do 17:00 na Bernaysu (Ulica grada Vukovara 23, 2. kat).
- Ako želite rezervirati razgovor i dobiti više informacija o upisu na Bernays pošalji mail na: tomislavka.ivanda@bernays.hr ili nazovi na broj mobitela 091 4669 646 ili telefona:  01 400 8173.

O NOVOM SVEUČILIŠTU:

- Bernays će od ak. god. 2024./2025. nakon spajanja s Algebrom postati „Sveučilište Algebra Bernays“, uvjerljivo najveće privatno sveučilište u Hrvatskoj.
- Rektor Sveučilišta Algebra Bernays bit će dosadašnji rektor Algebre izv. prof. dr. sc. Mislav Balković.
- Dosadašnji dekan Bernaysa izv. prof. dr. sc. Damir Jugo preuzet će dužnost predsjednika Upravnog odbora Sveučilišta Algebra Bernays.
- Osnivač i predsjednik Upravnog vijeća Bernaysa Mario Petrović bit će dio upravljačke strukture nove grupacije.

PRESELJENJE NA NOVU LOKACIJU:

- Do 30. rujna SVI administrativni uredi ostaju na Bernaysu, u Ulici grada Vukovara 23, kao i do sada.
- Na dan 30. rujna Bernays sa svim svojim službama i administrativnim službama seli iz trenutnog prostora u Ulici grada Vukovara 23 u kampus na adresi Gradišćanska ulica 24.
- Jedina adresa Sveučilišta Algebra Bernays će od 30. rujna biti Gradišćanska ulica 24.
- Tijekom srpnja i rujna imat ćete priliku s vašim profesorima u dogovorenom terminu obići novi kampus Sveučilišta Algebra Bernays.

NOVA AKADEMSKA GODINA:

- Akademska godina 2024./2025. za sve studijske godine počinje od ponedjeljka, 30. rujna 2024.
- Kompletna nastava od akademske godine 2024./2025., počevši od 30. rujna 2024. za SVE studijske godine održavat će se u kampusu u Gradišćanskoj ulici 24.

KONTAKTI ZA VIŠE INFORMACIJA:

Upisi na prijediplomske i diplomske studije
Tomislavka Ivanda, glavna tajnica
Tel: 01 400 8173
Mob: 091 4669 646
E-mail: tomislavka.ivanda@bernays.hr

Studentska referada
Helga Draženović, voditeljica studentske referade
Tel: 01 555 12 12
Mob: 091 4669 678
E-mail: helga.drazenovic@bernays.hr

Vidimo se u novoj akademskoj godini!

Datoteke
za preuzimanje

No items found.