Bernays Forum 2023: Prijavite svoj rad i objavite ga u renomiranim znanstvenim časopisima!

Bernays Forum 2023: Prijavite svoj rad i objavite ga u renomiranim znanstvenim časopisima!

27.7.2023

Želite li sudjelovati na Bernaysovoj međunarodnoj znanstveno-stručnoj konferenciji sažetke svojih radova možete poslati do 25.rujna, time dobivate priliku da se vaš rad objavi u jednom od renomiranih znanstvenih časopisa

Bernays Forum 2023: „Communicating & Leading – the Culture of Change“ konferencija održava se 8. i 9. prosinca u Zagrebu, a ima za cilj istražiti fenomen promjene fokusirajući se na njezine komunikacijske aspekte, ali i način na koji vodstvo može i treba upravljati promjenom.


Komunikacija i vodstvo ključne su discipline koje imaju vitalan utjecaj na uspješno suočavanje s promjenama. U kontekstu organizacija, učinkovita komunikacija i vođenje promjena igraju odlučujuću ulogu u poboljšanju organizacijske učinkovitosti, motivaciji zaposlenika i zadovoljstvu svih dionika.


Jedan od važnih aspekata ove konferencije je objavljivanje najboljih radova u renomiranim časopisima poput Business Systems Research Journal, Medijske studije te Communication Management Review. Ova prilika pruža izlagačima mogućnost da njihovi radovi dosegnu široku publiku, doprinoseći daljnjem razvoju znanstvenih spoznaja i stručnosti u području komunikacijskih znanosti i vodstva.


Business Systems Research Journal (BSR) znanstveni je časopis koji se fokusira na rezultate istraživanja u ekonomiji i poslovnim sustavima. Uz to, BSR razmatra istraživanje koje kombinira poslovanje i ekonomiju s drugim poljima znanstvenog istraživanja, poput društvenih znanosti, matematike ili informacijskih sustava.  Časopis ispituje širok raspon poslovnih odluka, procesa i aktivnosti unutar stvarnog poslovnog okruženja, kao i unutar okvira sistemskog pristupa.


Medijske studije, kao interdisciplinarni znanstveni časopis, usredotočuje se na medije, komunikacije, novinarstvo i odnose s javnošću. Izdavač časopisa je Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, a časopis objavljuje radove koji zadovoljavaju standarde važnosti i znanstvene izvrsnosti koji su potvrđeni dvjema pozitivnim recenzijama.


Communication Management Review (CMR) je međunarodni akademski časopis otvorenog pristupa koji izdaje Veleučilište Edward Bernays. CMR objavljuje kvalitetne akademske i stručne radove iz područja odnosa s javnošću, marketinga, politologije, komunikologije, menadžmenta i srodnih disciplina. Dodatno, časopis nastoji povezati znanost i praksu, čiji su pristupi različiti, ali čija je suradnja neophodna za razumijevanje novih trendova i dinamičnih procesa suvremenog svijeta.


Ova konferencija predstavlja izvanrednu priliku za razmjenu ideja, iskustava i znanstvenih spoznaja iz područja komunikacijskih znanosti i vodstva. Sudionici će imati priliku upoznati se s najnovijim istraživanjima i trendovima te će doprinijeti stvaranju održivih i uspješnih organizacija i društava u vremenima brze promjene.


Za sudjelovanje na konferenciji, autori i autorice trebaju poslati prijave i sažetke svojih radova na adresu elektroničke pošte bernays.forum@bernays.hr do 30. rujna 2023. Sudjelovanje na konferenciji moguće je i bez prijavljenog rada, dodatne informacije možete pronaći na službenoj stranici Bernays Foruma.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.
Klikom na “Prihvati sve kolačiće” pristajete na pohranjivanje kolačića na vaš uređaj radi poboljšanja navigacije web-mjesta, analize korištenja web-mjesta i pomoći u našim marketinškim naporima. Pogledajte našu  Politiku privatnosti za više informacija.